2ο Ιρακινο-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, 18 – 19 Μαΐου 2017

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Αθήνα έχει επιλεχθεί ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το «Ετήσιο Ιρακινο-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων», με το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ως τον διοργανωτή της εκδήλωσης και το Επιμελητήριο της Βαγδάτης ως τον Εταίρο και Κύριο Χορηγό.

Η διεξαγωγή αυτού του Φόρουμ πραγματοποιείται σε μία εποχή που το Ιράκ παρουσιάζει αυξανόμενη σταθερότητα, επιδιώκοντας την ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων του, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του και την αναβάθμιση της βιομηχανίας του σε όλους τους τομείς. Το γεγονός ότι το Ιράκ διαθέτει πλούτο φυσικών πόρων, απολαμβάνει μία μοναδική γεωγραφική θέση και θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες χώρες εξαγωγής πετρελαίου με τεράστια αποθέματα, το καθιστά ως έναν από τους πιο ελκυστικούς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς προορισμούς της Μέσης Ανατολής για τα επόμενα χρόνια.

Το εν λόγω Φόρουμ αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για τους συμμετέχοντες από την Ευρώπη και την Ελλάδα να δικτυωθούν και να συναντηθούν με τους Ιρακινούς ομολόγους τους, με σκοπό να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας και να ολοκληρώσουν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Τόπος διεξαγωγής: Divani Caravel Hotel, Αθήνα http://divanicaravelhotel.com/

Για να μεταφορτώσετε την Γενική Επισκόπηση του Φόρουμ, την αίτηση συμμετοχής και τη λίστα των Ιρακινών επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στις συναντήσεις Β2Β, παρακαλούμε όπως πατήσετε ΕΔΩ

Για το τελικό πρόγραμμα, παρακαλούμε όπως πατήσετε ΕΔΩ