«Τρόφιμα και Ποτά»: Το Επιμελητήριο μας στην 5η Έκθεση EΞΠΟΤΡΟΦ.

Η 5η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της από τις 26-29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες της και  διοργανώνεται από την RM International, μια κορυφαία εταιρεία εκθέσεων και εκδηλώσεων. Στην 26ετή παρουσία της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2018 με πολιτικούς φορείς και παράγοντες της αγοράς.

Περισσότεροι από 300 Έλληνες μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό «παρών», αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και τις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, παρακαλείσθε όπως πατήσετε ΕΔΩ.

   Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό