ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 18 Μαρτίου: Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα & 5 Χώρες του Μασρίκ: Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανος, Παλαιστίνη, Συρία», 23 & 24 Μαρτίου 2022, Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών

Tο Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ξεκινάει δυναμικά τις δραστηριότητές του για το 2022 με την πρώτη διά ζώσης Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα & 5 Χώρες του Μασρίκ: Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανος, Παλαιστίνη, Συρία» στις 23 & 24 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έμφαση θα δοθεί στη δικτύωση και τις απευθείας συναντήσεις Β2Β μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους από τις πέντε προαναφερόμενες χώρες, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την λίστα των αναμενόμενων Αράβων επιχειρηματιών ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Η τελική λίστα θα δοθεί, όπως πάντοτε, στους συμμετέχοντες που θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο κατά τις ημέρες της εκδήλωσης.

Για το (ανανεωμένο) προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Υπογραμμίζεται πως, μετά το πέρας κάθε συνεδρίας, θα συνεχίζεται η συζήτηση στον εκάστοτε τομέα σε «κλειστή» συνάντηση μεταξύ των ομιλητών και των Ελλήνων και Αράβων επιχειρηματιών, ώστε να ενισχύεται η δικτύωση και η άμεση επικοινωνία μεταξύ των ενδιαφερομένων πλευρών.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 16:00

Σας αναμένουμε όλους στη νέα εκδήλωση του Επιμελητηρίου μας που φέρνει κάτω από την ίδια στέγη την Ελλάδα και πέντε φίλες χώρες της Μέσης Ανατολής.