Πρόσκληση στην 5η Στρογγυλή Τράπεζα Meet the Arab Ambassadors και Κοπή Βασιλόπιτας ΑΕΕ 2024

Αγαπητά Μέλη,

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο σας προσκαλεί στην κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Φέτος, η κοπή της Βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 5η Στρογγυλή Τράπεζα «Meet the Arab Ambassadors», μία εκδήλωση που θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πληροφορηθούν από τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Άραβες Πρέσβεις περί του επιχειρηματικού κλίματος στις χώρες καταγωγής τους και των επιχειρηματικών τομέων που προσφέρονται για μεταφορά τεχνογνωσίας. Οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποσκοπούν στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους στον αραβικό κόσμο θα επωφεληθούν ιδιαιτέρως από την ενημέρωση.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
14:30 : Τελετή Έναρξης 5ης Στρογγυλής Τράπεζας “Meet the Arab Ambassadors”
15:00 : Μέρος Α΄
16:15 : Μέρος Β΄
17:30 : Διάλειμμα – Καφές
18:00-20:00 : Κοπή Βασιλόπιτας, Κλήρωση Δώρων & Δικτύωση Μελών

Όπως πάντα, οι δύο εν θέματι εκδηλώσεις απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου μας (με μέγιστη συμμετοχή δύο ατόμων ανά εταιρεία) και αποσκοπούν στην συγκέντρωση των μελών μας για σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, ανταλλαγή πληροφοριών και δημιουργία συνεργασιών.

Η κοπή της Βασιλόπιτας θα περιλαμβάνει επίσης κλήρωση δώρων προσφορά των μελών μας (όποιο μέλος μας επιθυμεί να συμμετάσχει με προσφορά προϊόντων/υπηρεσιών, παρακαλείται όπως επικοινωνήσει μαζί μας).

Για δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Προθεσμία υποβολής φόρμας συμμετοχής:
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024

* Σημειώνεται πως η συμμετοχή των μελών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου είναι τιμής ένεκεν. 
* * Εάν κάποια εταιρεία δεν είναι μέλος του ΑΕΕ αλλά επιθυμεί να λάβει μέρος, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για τη δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα μελών μας (επικοινωνία: 2106711210, εσωτ. 109, κα Μαρία Καλύβα).