Επιχειρηματική αποστολή στην Τρίπολη της Λιβύης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, σε συντονισμό με την Ένωση Λιβυκών Επιμελητηρίων, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Τρίπολη της Λιβύης, στις 26-28 Μαΐου 2024.

Η Λιβύη εξακολουθεί να είναι ένας από τους ενδιαφέροντες προορισμούς και εμπορικούς εταίρους των Ελλήνων, προσφέροντας πληθώρα ευκαιριών στις εταιρείες που θα συμβάλουν στην ανοικοδόμηση και στον εκσυγχρονισμό όλων των επιχειρηματικών τομέων της χώρας. Η εν λόγω επιχειρηματική αποστολή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για επιχειρηματικές συναντήσεις στα πεδία της δραστηριότητάς τους.

Για την καλύτερη διοργάνωση της αποστολής, καθώς και των επιχειρηματικών επαφών Β2Β, τα ενδιαφερόμενα μέρη παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα συμμετοχής και μας αποστείλουν αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου τους στο chamber@arabgreekchamber.gr, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 14 Μαϊου.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Βεστάρκη, στο 2106711210 (εσωτ. 110) ή στο chamber@arabgreekchamber.gr.