Επιχειρηματική Αποστολή στο Κάιρο από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2024 (πληροφορίες)

Αξιότιμοι,

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με επιχειρηματική αποστολή στο Egypt-EU Investment Conference 2024 (29-30 Ιουνίου), με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις ενδιαφέρουσες συνεδρίες, την δικτύωση και την οργάνωση Β2Β συναντήσεων που προσφέρει ένα Συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς.

Παράλληλα, η επίσκεψη στην Αίγυπτο θα συμπεριλάβει επιχειρηματικές συναντήσεις με μέλη του Επιμελητηρίου του Καϊρου και της Ομοσπονδίας Βιομηχανιών της Αιγύπτου στις εγκαταστάσεις των οργανισμών, καθώς και επίσκεψη στα γραφεία του κ. Naguib Sawiris, Εκτελεστικού Προέδρου της Orascom Investment και Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
Για την καλύτερη διοργάνωση του ταξιδίου καθώς και των επιχειρηματικών επαφών Β2Β, τα ενδιαφερόμενα μέρη παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το συντομότερο την πρόθεσή τους για συμμετοχή, συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα συμμετοχής και μας αποστείλουν έγχρωμο αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου τους (με ισχύ τουλάχιστον έξι μήνες από τις ημερομηνίες του ταξιδιού) στο chamber@arabgreekchamber.gr, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 11 Ιουνίου.

Τα κόστη συμμετοχής για τα μέλη και τα μη μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου διαμορφώνονται ως εξής:

Μέλη Α.Ε.Ε.: € 1.600
Μη-μέλη Α.Ε.Ε.: € 1.850

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια (economy class) με Egypt Air, θεωρήσεις εισόδου (visa), διανυκτερεύσεις στο 5άστερο Ξενοδοχείο Royal Maxim Palace Kempinski (όπου θα διαμείνουν οι περισσότερες ευρωπαϊκές αποστολές), μετακινήσεις και διοικητικές υπηρεσίες.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ(ΑΥΣΤΗΡΑ): ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Όποια επιχείρηση επιθυμεί συναντήσεις με συγκεκριμένες αιγυπτιακές εταιρείες ή σε επιχειρηματικό τομέα, μπορεί να μας αποστέλλει σχετικό e-mail κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στο αίτημά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στις κυρίες Μαρία Βεστάρκη (εσωτ. 110) και Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101) στα τηλέφωνα 2106711210/6726882 ή στο chamber@arabgreekchamber.gr.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.