12η «Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Επενδύσεων και Τεχνολογίας», 19-22 Οκτωβρίου 2016, Τύνιδα, Τυνησία

Ο Οργανισμός Προώθησης Αγροτικών Επενδύσεων ‘’ΑΡΙΑ’’ πρόκειται να διοργανώσει τη 12η «Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Επενδύσεων και Τεχνολογίας» (SIAT), η οποία θα λάβει χώρα από τις 19 ως τις 22 Οκτωβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού πάρκου Kram στην Τύνιδα της Τυνησίας.

Η SIAT αποτελεί μια παρουσίαση  των αγροτικών και αλιευτικών τεχνολογιών καθώς και τόπο συνάντησης μεταξύ των αγροτικών και γεωργικών παραγωγών, ψαράδων, επιχειρηματιών, πλοιοκτητών, προμηθευτών και ερευνητών.

Η SIAT προσφέρει ευρύ φάσμα εκδηλώσεων όπως: έκθεση τεχνολογίας κι ερευνών, επαφές μελλοντικής συνεργασίας ανάμεσα σε Τυνήσιους και ξένους εταίρους, συνεδρίες επίδειξης των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και διεθνές φόρουμ με σκοπό την προώθηση των επενδύσεων στον γεωργικό τομέα, στον αλιευτικό, στις αγροτροφές και τις υπηρεσίες.

Οι εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο εγγραφής και να το αποστείλουν στον Οργανισμό Προώθησης Αγροτικών Επενδύσεων πριν τις 31 Ιουλίου 2016.

Παρακαλείσθε όπως βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη SIAT 2016. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: www.siat.tn.  Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρίνηση, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το Οργανισμό Προώθησης Αγροτικών Επενδύσεων: Διεύθυνση: 62, rue Alain Savary-1003 Tunis-Tunisia. Τηλέφωνο: 00 216 71 77 13 00 . Fax: 00 216 71 80 84 53, e-mail: prom.agri@apia.com.tn, ιστοσελίδα www.apia.com.tn