3ο Webinar «Doing Business with the Arab World» (Algeria – Lebanon – Oman), 1η Ιουλίου

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα Doing Business with the Arab World”, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το τρίτο webinar την 1η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες προσφέρουν διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον κ. Ιωάννη Κατσάρα, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Αλγέρι, τον κ. Ιάκωβο Ραφαήλ Κολλάρο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βηρυτό και τον Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στη Muscat.

Το webinar θα συμπεριλαμβάνει χαιρετισμό από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, κ. Νικόλαο Παπαθανάση (tbc) και παρουσίαση από την κα Σοφία Αλεξούλη, Governments and Institutions Consumer and Retail Sales Consultant στην εταιρία-μέλος μας, SGS GREECE S.A., επί των απαραίτητων πιστοποιητικών για εξαγωγές σε διάφορες αραβικές χώρες.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του διαδικτυακού σεμιναρίου ΕΔΩ.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, στις 14:00

 

Αναμένουμε να σας «δούμε» ξανά, έστω κι από μακριά!