5ο WEBINAR “Doing Business with the Arab World” (Somalia – Djibouti – Sudan) – 23 Σεπτεμβρίου, 14:00 hrs

Με ιδιαίτερη χαρά, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ενημερώνει πως το 5ο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) της σειράς Doing Business with the Arab World” που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), θα συμπεριλαμβάνει παρουσίαση της αγοράς του Σουδάν, παράλληλα με τη Σομαλία και το Τζιμπουτί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Οι τρεις αυτές αραβικές χώρες αποτελούν «παρθένες αγορές» για την Ελλάδα, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο εμπορικό ισοζύγιο μεταξύ τους. Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στοχεύει στο να προβάλει αναξιοποίητες αγορές στους Έλληνες επιχειρηματίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις Σομαλών, Τζιμπουτιανών και Σουδανών ειδημόνων, επιχειρηματιών και υψηλά ιστάμενων προσωπικοτήτων, αναφορικά με ευκαιρίες δραστηριοποίησης στους τομείς του τροφίμου και της φαρμακοβιομηχανίας, των υποδομών και δομικών υλικών, της λιμενικής βιομηχανίας και της τεχνολογίας της πληροφορίας, καθώς και γενικότερες τοποθετήσεις επί του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλίματος στις χώρες τους.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Σημειώνεται πως το 5ο Webinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΝΕΑ Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής:

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00

Σας αναμένουμε όλους! Με ασφάλεια, διαδικτυακά!